Programma

Het programma KeepTotal ondersteund verenigingen in het aanbieden van goed georganiseerde en kennisvolle keeperstrainingen. Dit doet KeepTotal door een maandelijks aanbod aan trainingsoefeningen. Deze trainingsoefeningen dragen elke maand een ander te behandelen thema, waarbij drie maal per jaar de ontwikkeling van de keeper getoetst wordt door middel van een speler volg systeem. Dit speler volg systeem is zowel door trainer als keeper in te vullen (deze optie is alleen te gebruiken binnen het Club account).


 
Het trainingsprogramma wordt u leeftijdsspecifiek getoond (opgesplit in drie leeftijdscategroriën; JO8-JO11, JO12-JO15 & JO16-JO19) door middel van video’s, afbeeldingen en tekstuitleg met daarbij de punten van aandacht met betrekking tot het maandelijks te behandelen thema. De video’s zijn gefilmd met de keepers van het desbetreffende niveau, zodat leeftijdspecifieke kenmerken worden getoond. Op deze manier scheppen wij een zo relatisch mogelijke verwachting bij de trainers m.b.t de uitvoer van de oefening. Dit verschillend van de vidoe's op YouTube, gefilmd met BVO keepers.

KeepTotal biedt verenigingen, schoolhouders en individuele trainers de mogelijkheid om gebruik te maken van deze online tool middels een abonnement. De kosten hiervan zijn terug te vinden onder Aanbod.

Voor verenigingen en schoolhouders dient u contact op te nemen met ons voor het account geactiveerd wordt. Wij sturen namelijk een factuur na activering, waarbij wij voorafgaand aan deze, graag onze klant leren kennen. Voor de individuele trainers kunt u direct starten met het gebruik van de tool, na inschrijven en betaling middels IDEAL. Kliek hier voor het Inschrijven.
 
Is uw vereniging, keepersschool of u als individuele trainer geïnteresseerd, heeft u meer vragen of wilt u ons vrijblijvend uitnodigen bij uw verenigingen om het programma aan u te tonen/ toe te lichten? Neem dan nu contact met op ons.