Partners

In samenwerking met onze partners willen wij het doel om kwalitatieve en pleziergie keeperstrainingen beschikbaar te maken voor alle voetbalverenigingen, bereiken. Dit doel bereiken wij door het uitwisselen van kennis en middelen. 

 

 JO Keeperstalentendagen breiden uit met KeepTotal!

Door het succes van afgelopen seizoen zal het aantal Jonger Oranje Keeperstalentendagen worden uitgebreid van 7 naar 10. Voor deze uitbreiding is KeepTotal verantwoordelijk. 

‘Tijdens de kennismaking met Elise hebben wij een goed beeld gekregen van wat KeepTotal te bieden heeft. En dat past ons helemaal. KeepTotal heeft goed nagedacht hoe keepers moeten worden opgeleid en zich moeten ontwikkelen. Dat willen wij jonge keepers graag voorschotelen. Wij kijken dan ook uit naar een langdurige samenwerking.’ Aldus Joey Koetsier namens Jonger Oranje. 

 ‘Wij kijken uit naar de samenwerking met Jonger Oranje. Belangrijkste reden is dat KeepTotal net als Jonger Oranje plezier hoog in het vaandel heeft staan. Verder zullen wij de talentvolle keepers in Nederland een erg leerzame dag aanbieden via onze uitdagende, vernieuwende en afwisselende oefenstof.’  -Elise van der Linde-De Keeper Academy en KeepTotal bundelen hun krachten!

Met de samenwerking spelen beide partijen in op de groeiende behoefte van ondersteuning aan voetbalverenigingen om jonge keepers op te leiden.

Alberto Schipper en Edwin Nieuwland, eigenaren van ‘de Keeper Academy’, keeperstrainers en coördinatoren van de jeugdkeepers bij MSC en Leeuwarder Zwaluwen, zijn zeer content met de samenwerking.

‘Het is niet alleen geweldig om een rode draad in de opleiding te krijgen, het geeft trainers ook een houvast. Doordat keepers feedback moeten geven over zichzelf komt het mentale aspect ook aan bod. Zo krijgt een trainer steeds meer te weten over het individu. Het is daarom in onze ogen een geweldig hulpmiddel om keepers beter te laten worden, ieder op zijn eigen niveau.’ 

-Alberto Schipper-

Samen helpen wij keeper, trainer en club naar een hoger niveau.VTON & KeepTotal slaan handen ineen!

'' Naast onze leerlijn, die zorgt voor leuke en leerzame trainingen aan de jeugd van 5 t/m 19 jaar, komt VTON in januari 2018 met een Keepersmodule, die synchroon loopt aan de trainingen in de Trainers app. Harmen Kuperus heeft samen met ons inhoud gegeven aan deze keepersmodule. Zijn visie sluit aan bij de visie van Arno van Zwam. Onze samenwerking met KeepTotal gaat voor een verdieping zorgen, die wij als een enorme meerwaarde zien op onze Keepersmodule. Samen leveren wij niet alleen een totaal pakket, maar een pakket met verdieping.'' 

-Richard Elsinga-

Keepersschool Boscolo & KeepTotal samen aan de slag!

Riccardo Boscolo, trotse eigenaar van Keepersschool Boscolo, en Elise van der Linde van KeepTotal werken nu al enige tijd samen op het veld. Tijd om een stap verder te gaan, dachten beiden. Buiten de inzet richting elkaar als trainers, zullen zij nu ook de kennis verder gaan delen richting verenigingen. Van elkaar leren, samen groeien en nog meer keepers en verenigingen helpen ontwikkelen, is waar beiden partijen met deze samenwerking voor staan.