Methodiek


KeepTotal is een online platform gespecialiseerd in trainingsschema's voor keepers van amateur voetbalverenigingen. Deze schema's zijn met zorg per niveau en per leeftijdscategorie samengesteld en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bewezen methodes. 

De methodiek is gebaseerd op de ervaringen en wedstrijdanalyses van Arno van Zwam en Maarten Arts,  professioneel keeperstrainers van Maccabi Haifa en Royal Union Saint Gilli en oud keeperstrainers van Al Shabab, NAC, ADO Den Haag, Oranje (Arno van Zwam) en N.E.C., Fortuna Sittart, FC Utrecht, Nationale team van Saoudi Arabie, Lierse SK, Al Wahda (Maarten Arts). Hun methodiek staat voor het aanvallend keepen. De positie van de keeper naar achteren brengen bij schoten recht voor het doel om zo de bal optimaal in te kunnen snijden. Het aanvallen van de bal vanuit een goede uitgangshouding, waarbij lichaam, schouders en armen naar voren hangen. 
 


" ​Onze missie is het creëren van kwalitatief, hoogwaardige keeperstrainingen vanuit plezier.
Onze visie is om hét merk  te worden voor keepers kennis."
 

Deze trainingsschema's vormen een sterke basis voor keeperstrainingen en worden in periodes aangeboden met elke periode een nieuw te behandelen thema. Bij de trainingsschema's maken wij gebruik van video's, afbeeldingen en tekstuitleg met daarbij de punten van aandacht bij het te behandelen thema. 


De trainingsvideo's worden gefilmd met de keep(st)ers van de desbetreffende niveau's, om zo realistische, leeftijdsspecifieke kenmerken zichtbaar te maken. Naast dit alles kunnen keeper en trainer de groei en ontwikkeling van de keeper bijhouden door middel van een portfolio (speler volg systeem; (deze optie is alleen te gebruiken binnen het Club account). De oefenstof die KeepTotal aanbiedt staat voor het mee ontwikkelen van keeper en trainer met het aldoor veranderende voetbalspel. De oefenstof staat voor een juiste balans tussen vernieuwing en herhaling en wordt opgebouwd vanuit het centrale thema: Plezier!


KeepTotal haalt het beste naar boven bij elk individu. KeepTotal, Keepers verdienen het!