Keeper Academy & KeepTotal bundelen krachten!

<< terug 7 februari 2017
Keeper Academy & KeepTotal bundelen krachten!

 

Keeptotal , leider in online keepersoefeningen, en keepersschool ‘de Keeper Academy’ zijn een strategische partnerschip aangegaan. Met de samenwerking spelen beide partijen in op de groeiende behoefte van ondersteuning aan voetbalverengingen om jonge keepers op te leiden.

 

Keeptotal  is een online platform die keepersstof aan verenigingen aanbiedt volgens de methodiek van Arno van Zwam, oud keepertrainer van o.a. het Nederlands elftal. Deze methodiek zorgt er niet alleen voor dat elk kind zich als keeper ontwikkeld, maar ook als mens. 

‘Met deze samenwerking willen wij het belang van de keepers naar de voorgrond plaatsen & het plezier in het spel terug brengen. Vanuit de blik op elk individu & door te kijken naar persoonlijke groei, willen wij gezamenlijk ons doel behalen.’

-Arno van Zwam-

Keepersschool ‘de Keeper Academy’ heeft hun thuisbasis bij vv Willemsoord. Zij staan voor de ontwikkeling van elk individu. Dit doel bereiken ze doormiddel van een goed leerplan, de juiste begeleiding en intensieve trainingen, waarbij plezier, gedrevenheid en persoonlijke aandacht voorop staan.

Alberto Schipper en Edwin Nieuwland, eigenaren van ‘de Keeper Academy’, keeperstrainers en coördinatoren van de jeugdkeepers bij MSC en Leeuwarder Zwaluwen, zijn zeer content met de samenwerking.

‘Het is niet alleen geweldig om een rode draad in de opleiding te krijgen, het geeft trainers ook een houvast. Doordat keepers feedback moeten geven over zichzelf komt het mentale aspect ook aan bod. Zo krijgt een trainer steeds meer te weten over het individu. Het is daarom in onze ogen een geweldig hulpmiddel om keepers beter te laten worden, ieder op zijn eigen niveau.’

-Alberto Schipper-

Meer informatie