VTON & KeepTotal slaan handen ineen!

<< terug 1 november 2017
VTON & KeepTotal slaan handen ineen!

VTON en KeepTotal zijn vanaf heden een samenwerking aangegaan welke officieel bezegelt is middels het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst. Het al bekende voetbalprogramma krijgt er hiermee een verdiepende keepersmodule bij. 
 
De VTON Voetbalmethode biedt iedere vereniging een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen, waarbij alles aan bod komt.
KeepTotal biedt keeperstrainers (verenigingen) een methodisch, leeftijdsspecifiek leerplan vanuit de visie van Arno van Zwam & Maarten Arts. Dit leerplan wordt periodiek aangeboden en getoond door middel van video’s (met keepers van de gelijke leeftijdscategorie), afbeeldingen en tekstuitleg.
 
Tevens organiseert KeepTotal keepersdagen en consultancy sessies op locatie, welke in samenwerking met VTON in een groter jasje gestoken zullen worden.
 
Vanaf januari 2018 biedt VTON een basis keepersmodule aan in lijn met de voetbalmethode. Met de samenwerking VTON, KeepTotal wordt een verdiepende keepersmodule aan het programma toegevoegd. ‘’Met deze samenwerking willen we gezamenlijk de kwaliteit en het plezier binnen het (jeugd) voetbal ontwikkelen’’ -aldus Richard Elsinga VTON & Elise van der Linde KeepTotal-
 

Meer informatie